Rabu, 17 Januari 2018

BETTERBETTING - za budućnost



Pregled
Zaklada Better Betetting oslanja se na učinkovitu tehničku provedbu kako bi postigla svoj cilj pružanja Pool Globalnog klađenja. Uz razvoj poslovnih potreba provodi se tehnički upit s ciljem pronalaženja optimalnog tehničkog rješenja. U osnovi, namjera je osigurati skupinu globalne likvidnosti klađenja za korištenje ciljanih tržišnih kreatora i balticara. U principu, svatko može napraviti ponudu za klađenje na temelju stvarnog sportskog događaja, to je više tradicionalno poznato kao oklada.

Svaka oklada o okladama bit će grupirana tržištem i događajem i navedena u pretraživom imeniku. Kladioničari koji žele postaviti oklade mogu potom pretražiti u imenicima i pronaći oklade koje žele. Postupak prihvaćanja klađenja uključuje blokiranje Ethereala kako bi zadržao ugovor o dogovorenom klađenju koji također drži dionice i obveze u escrow-u - sustav će koristiti samo-izdane klađenja (BETR). Kada događaj završi, oklade povezane s događajem mogu biti dovršene. Da biste podmirili ulog, mora se odrediti rezultat odabira.

Ugovor o smart betu sadržavat će informacije o strankama koje će dostaviti rezultate odabira. U slučaju oklada koje nudi ova sportska knjiga općenito je Bet Offer Creator (bet bet). Drugo rješenje je upućivanje trećih strana na rezultate (to može biti podatkovni feed) ili označavanje posebnog čvora trećeg čvora koji je čvorni čvor - dovršit će se prema skupu pravila koja se temelje na svim sličnim naseljima.

Jedna aplikacija i dva povezana sustava





Ethereum Network će se koristiti za upravljanje ugovorima o betovima i BETR tokenima i sučeljima s drugim sustavima iznad njega kako bi se UX-u ponudio ponuđačima i igračima licitacije pokretanjem usluga imenika za klađenje kao distribuiranih baza podataka. Ovaj sustav zovemo "Bolji kladionički čvor" (BBN).

BBN je aplikacija za preuzimanje koja je instalirana na korisnikovom uređaju i sadrži ethereum novčanik. To je slično aplikacijama blockchainu koliko se radi bez centralnih poslužitelja i čvorova koji komuniciraju jedni s drugima kako bi održali stanje baze podataka. BBN ne treba pohranjivati ​​podatke na neodređeno vrijeme, a to je jedan aspekt koji ga razlikuje od standardnih blok mreža gdje svaki čvor (ili rudar) pohranjuje punu kopiju transakcijske knjige.

Kako to radi za svakoga
Postoje dvije strane koje se kladiti. Prema našim uvjetima, pozivamo stranku koja je stvorila (ili stavila) Bet 11 ponudu BET CREATOR. Tradicionalno bi to bila sportska knjiga, ali u našem slučaju, svatko bi mogao biti Stvoritelj Bet. S druge strane, stranka koja je ponudila ponudu (ili njegov dio) naziva se BETTOR.

S gledišta Bettors, oni u osnovi žele vidjeti popis sportskih događaja i mogućnosti klađenja s dostupnim preprekama i ograničenjima. Odabirom opcije oklade i primjenom iznosa oklada može se uložiti oklada. Za CREATOR BET žele stvoriti seriju Bet ponude s mogućnošću klađenja, mogućnostima i ograničenjima (maksimum izloženosti riziku) i smjestiti ih u katalog kladionica tako da ih Bettors može odabrati kao gore. Predviđeno je stvaranje standardnog BBN API-ja koji omogućuje Creator Bet da se izravno integrira sa svojim vlastitim sustavima i time nudi automatsku ponudu kreacija.

Iznad svega ovaj sustav treba znati kada je sportski događaj zakazan i kada su rezultati. Da biste to učinili, isti API dostupni za sportske knjige mogu se koristiti za povezivanje uzoraka BBN-a i pružatelja feeda podataka. To će olakšati stvaranje automatskih događaja, tržišta i odabira i također može olakšati rezultate. Jedna od glavnih značajki direktorija je pružiti ID događaja, tržište i odabir kako bi podaci događaja mogli biti upareni s kladionicama. ID događaja sadrži primarni ID pružatelja feeda i može sadržavati ID za stvaratelja.

Struktura triju slojeva BBN-a
Za pružanje tehničkog rješenja tih zahtjeva smatra se troslojna aplikacija koja se može opisati na sljedeći način:




ICO i prodaja tokena
Najmanje 2 milijuna dolara, najviše 30 milijuna dolara bit će podignuto kroz token izdavaštvo. Ovaj fond će se koristiti za

Bolji razvoj i puštanje protokola oklada
Razvoj i open source softver dapps i čvorovi
Marketing ključnim dionicima i potrošačima
Pravni i administrativni troškovi

Problem
Industrija online kockanja nedostajala je neko vrijeme nove ideje. Klađenje je pretežno za kladioničara, metode plaćanja zastarjele i igrači koji pobijedi redovito su ograničeni ili zabranjeni. Postoji nedostatak sigurnosti, nedostatak privatnosti, pretjerane naknade i niske zarade, svi ti čimbenici su elementi koji obeshrabruju kockare ili dovode do nezakonitog kockanja.

Rješenje - Zašto je BETR klađenje bolje
BETR je drugačiji. To je kripto-valuti oklada koji će uspostaviti pravu decentraliziranu klađenje na internet klađenje. S BETR-om koji pruža financijsku sigurnost, stvarne oklade između jednakih omogućavaju se na Internetu s entitetima koji nemaju prethodnu vezu. Korištenje blockchaina možemo ponuditi kupce sportsbook koji rade bez ljudi ili tvrtki u sredini. Sustav je siguran, softver i transakcije vjerojatno su fer i robustan. Dodajte jednostavnost plaćanja oklada putem BETR novca i činjenice da možete uložiti veće oklade i možete vidjeti zašto je BETR klađenje odredište oklada.

Prednosti
Klađenje od vršnjaka do vršnjaka bez središnje oklade
Primjenjivo za druge aktivnosti
Sustavi otvorenog koda
Pristup najvažnijim okladama - veleprodajnom kutu prodaje
Vjerodostojno fer i neraskidivo
Nema rizika za kupce subfundiranih operatora
Financiranje za stavljanje oklada
Izravni pristup prednostima

Ovjera
Iako stranke mogu ostati anonimne, namjerava se taj sustav također integrirati s postojećim knjigama ili sportskim razmjenama. U ovom slučaju. Stavljanje oklade može zahtijevati račun s drugom osobom - ponuđene oklade mogu biti označene kao da zahtijevaju račun i autentifikaciju.
Na kraju, protokol će uključivati ​​distribuirani sustav provjere autentičnosti kako bi olakšao ponudu uloga od strane subjekata koji trebaju račun igrača.

Opće tržište
Do kraja 2017. očekuje se da će globalna regulirana i neregulirana industrija kockanja doseći 533 milijarde dolara, a očekuje se da će sportsko klađenje postati najveći doprinos. To predstavlja povećanje od 47% u odnosu na 363 milijarde dolara zabilježeno desetljeće ranije u 2007. godini, navodi Global Consultants za klađenje i igre.
Vrijednost međunarodnog online klađenja na tržištu klađenja vrijedi 205 milijardi dolara, navodi se u priopćenju Statista, a očekuje se da će bruto kladioničarski rezultat svjetske nogometne industrije doseći 80 milijardi dolara.
Prema Technaviou, industrija internetskih igara rasla je znatnom brzinom između 2010. i 2016., a očekuje se da će zadržati stopu rasta tijekom idućih pet godina.

ICO
Sustav će se financirati izdavanjem bonusa za klađenje (BETR). BETR će biti ograničen prema ukupnom broju žetona koji mogu postojati i bit će izdani u skladu sa sljedećim rasporedom:

Plan
650.000.000 Token - iznos BETR-a je ograničen i ne može se povećati nakon ICO-a.

Dizajn i postavljanje
30. listopada 2017. - Priprema za pokretanje, PR, Corporate Technology.

Opća prodaja
15. prosinca 2017. - Započnite opću prodaju

Pokrenut API klađenja
Ožujak 2018. - Početni API za klađenje definira Token Encapsulates API. Oklade se mogu postaviti pomoću oznaka

Autentifikacija i identifikacija
Srpanj 2018. - Pokretanje primijenjenog sloja autentifikacije Uvod

Kladioničar Dapp
Rujan 2018. - Objavljuje se referentni kod za aplikaciju Knjiga

Imenik V2
Listopad 2018. - Prava decentralizacija dolazi u kataloge

Pokretanje i predstavljanje
22. studenoga 2017. - javna obavijest, internetska stranica je aktivna, počinje aktivni marketing. Presales je počeo uspostavljati. Odbrojite do opće prodaje.

Token se može prodavati
Siječanj 2018. - Kasni završetak javne prodaje ako se ne završi prije, token može biti trgovan u roku od 2 tjedna

Imenik V1
Svibanj 2018 - Otpuštena je prva verzija Better Betting Nodea

Provjerite našu adresu veze:

WEBSITE: https://betterbetting.org/
WHITEPAPER: https://betterbetting.org/BETTER_BETTING_Foundation_White_Paper.pdf
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2582662
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2633589.0

Moj Bitcointalk (Arumi.Bilqis): https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=965668

Moja ETH adresa: 0x78A118ED0556B119ccafe86089a292A048234E79


Tidak ada komentar:

Posting Komentar